Overslaan naar content

Productiekok

Op locatie
  • Vught, Noord-Brabant, Nederland
Keuken

PRODUCTIE KOK

Hé foodie! Ben jij diegene die voor familie en vrienden altijd met liefde meerdere gangen op tafel zet? Ziet jouw keuken eruit om door een ringetje te halen en werk je graag met de beste spullen om prachtig opgemaakte borden op tafel uit te serveren? Ga dan aan de slag als Productie kok bij het allerleukste familiebedrijf van Nederland!

‘‘ALS PRODUCTIE KOK CREËER JE SAMEN MET DE CHEFKOK DE BESTE GEUR EN SMAAKBELEVING!’’


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?
Als Productie Kok is er bij Van der Valk meer mogelijk dan je denkt. Bij ons leer je wat gastvrijheid is: wij zeggen geen nee, maar bieden een alternatief. Daarnaast zijn er volop kansen om door te groeien en kun je bij ons flexibele (horeca)uren werken. En:

  • Je verricht voorbereidende werkzaamheden zoals: wassen, snijden, (voor)koken, mengen/roeren e.d.;
  • (tegelijkertijd) Bereid je gerecht(en) en/of gerechtgedeelten volgens recepturen of specifieke aanwijzingen van de Chefkok;
  • Je maakt voorbereidingen van gerechten (opmaken van borden/garneren);
  • Je houdt je bezig met het schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en signaleert bijzonderheden/mankementen;
  • Je voert afval af;
  • Je assisteert bij het ontvangen en opslaan van geleverde goederen.


WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?
Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiende keuken. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega’s. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En: 

· Je kan goed onder druk werken;

· Je kunt goed in teamverband werken;

· Je bent kwaliteit- en gastgericht;

· Je bent communicatief- en sociaalvaardig.


WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar! Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op:

· De mogelijkheid om parttime of fulltime te werken;

· Flexibele werktijden tussen 11:00 – 00:00 uur;

· Je ontvangt een Family & Friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants; (Een overnachting voor slechts 65 euro inclusief ontbijt voor twee personen bij een Van der Valk hotel + 10 % korting in onze restaurants en bij Vapiano)

· Een sportschool abonnement/bedrijfsfitness;

· Volop doorgroeimogelijkheden

· Een tankpas, waarmee je met korting kan tanken


LEER ONS KENNEN!

Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen 7 hotels in Nederland: Hotel Noordwijk, Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel ‘s-Hertogenbosch-Vught en Hotel Nuland-‘s-Hertogenbosch. Daarnaast nog 11 Hotels in Duitsland, 2 Hotels in België, 1 Hotel in Spanje en 1 Hotel op Bonaire.


KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + motivatie te sturen naar astrid.vdven@vught.valk.com. Heb je nog vragen dan kun je bellen met 073-6587706. Of stuur een Whatsapp

Hopelijk tot snel!.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar