Overslaan naar content

Medewerker Housekeeping/Algemene dienst (2)

Op locatie
  • Vught, Noord-Brabant, Nederland

Van der Valk

Werken bij het grootste horeca familiebedrijf van Nederland, samen met je favoriete collega’s? Dat is wat je krijgt als je bij Van der Valk werkt. Een mooie manier om jezelf te ontwikkelen bij een bedrijf dat iedereen kent!

Wat wij bieden

Je kunt je ontwikkelen in een veelzijdige functie. Wij zijn een groeiende organisatie met innovatie als drijfveer. Daarnaast bieden wij volop doorgroeimogelijkheden en omdat ondernemen in ons DNA zit liggen er genoeg kansen. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken.

Je ontvangt een salaris conform horeca cao;

Verder heb je een functie binnen een bedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;

Je ontvangt een family and friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;

Eigen invulling , denk aan: sporten, borrels en work hard play hard.

Wie zijn wij?

Van der Valk Hotel …. Maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen 9 hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel Lelystad, Hotel Gorinchem, Hotel Noordwijk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught en Hotel Nuland-‘s-Hertogenbosch. Daarnaast nog 11 Hotels in Duitsland, 2 Hotels in België, 1 Hotel in Spanje en 1 Hotel op Bonaire.

Medewerker Algemene Dienst

Als Medewerker Algemene Dienst is er bij Van der Valk meer mogelijk dan je denkt. Bij ons leer je wat gastvrijheid is: wij zeggen geen nee, maar bieden een alternatief. Daarnaast zijn er volop kansen om door te groeien en kun je bij ons flexibele (horeca)uren werken.

De baan

Je houdt algemene ruimten netjes, restaurant, zalen, toiletgroepen etc.;

Je controleert (technische) voorzieningen;

Je bent een vroege vogel, want je start om 06.00 uur

Wie ben jij?

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor schone algemene ruimten. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega’s. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En:

Je bent minimaal 18 jaar;

Je toont inzet en bent verantwoordelijk;

Je hebt oog voor detail;

Je bent flexibel inzetbaar en je vindt het geen probleem om om 6 uur in de ochtend te starten, ook regelmatig in het weekend;

of

Apply with Indeed onbeschikbaar