Overslaan naar content

Magazijnmedewerker ( parttime )

Op locatie
  • Vught, Noord-Brabant, Nederland
Keuken

Magazijnmedewerker

Ben jij een gedreven teamspeler met een passie voor logistiek en wil je deel uit maken van ons keukenteam? Dan hebben we de perfecte kans voor jou! Ga dan aan de slag als keukenhulp bij het allerleukste familiebedrijf van Nederland!


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?
Als magazijnmedewerker  is er bij Van der Valk meer mogelijk dan je denkt. Bij ons leer je wat gastvrijheid is: wij zeggen geen nee, maar bieden een alternatief. Daarnaast zijn er volop kansen om door te groeien en kun je bij ons flexibele (horeca)uren werken. En:

  • Je ontvangt, controleer en slaat leveringen op in het magazijn, de koelingen en de vriezer;
  • Je houdt het magazijn en overige opslagplaatsen netjes, schoon en overzichtelijk;
  • Je zorgt voor een overzichtelijke indeling en je werkt efficient bij het opruimen van de leveringen;
  • Je geeft door als producten bijna op zijn


WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?
Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiende keuken. Je bent vriendelijk tegen je collega’s. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En: 

· Je kunt efficient en ordelijk werken;

· Je kunt goed in teamverband werken, maar ook zelfstandig;

· Je hebt oog voor detail;

· Je bent communicatief- en sociaalvaardig.


WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar! Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op:

· De mogelijkheid om parttime te werken;

· Je ontvangt een Family&Friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants; (Een overnachting voor slechts 69 euro inclusief ontbijt voor twee personen bij een Van der Valk hotel + 10 % korting in onze restaurants, Dunkin Donuts en bij Vapiano)

· Een sportschool abonnement/bedrijfsfitness, tegen een kleine vergoedingvan 10 euro per maand;

· Volop doorgroeimogelijkhedenLEER ONS KENNEN!

Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen 9 hotels in Nederland: Hotel Noordwijk, Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel ‘s-Hertogenbosch-Vught en Hotel Nuland-‘s-Hertogenbosch, Hotel Gorinchem en Hotel Lelystad. Daarnaast nog 11 Hotels in Duitsland, 2 Hotels in België, 1 Hotel in Spanje en 1 Hotel op Bonaire.


KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + motivatie te sturen naar astrid.vdven@vught.valk.com. Heb je nog vragen dan kun je bellen met 073-6587706. Of stuur een Whatsapp

Hopelijk tot snel!

.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar