Skip to content

Supervisor Front Office

Vught, Noord-Brabant, NederlandFront Office

SUPERVISOR FRONT OFFICE

Ben jij toe aan een volgende stap in je carriere en heb je ervaring als front office medewerker, dan is deze functie wel iets voor jou.

126 hotelkamers, een bar, een Lobby, zalen, á la carte restaurant en terras hebben geen geheimen voor jou. Jij weet precies wie binnen het hotel waar verantwoordelijk voor is. Wat een gast ook vraagt, samen met jouw team maak je het mogelijk… of je creëert een geweldig alternatief. Je viert successen met je team én met de collega’s die het mogelijk maken, maar bedenkt ook wat er de volgende keer beter kan en moet voor een nog blijere klant!

‘‘ALS SUPERVISOR FRONT OFFICE GEEF JIJ ALLE GASTEN EEN HARTELIJK WELKOM EN EEN ZORGELOOS VERBLIJF, sAMEN MET HET FRONT OFFICE TEAM.”

Als Supervisor Front Office is er bij Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught is meer mogelijk dan je denkt. Je weet wat gastvrijheid is en kunt dit als geen ander overdragen: wij zeggen geen nee, maar bieden een alternatief. Daarnaast zijn er volop kansen om door te groeien en kun je bij ons flexibele (horeca)uren werken. Als Supervisor Front Office werk je samen met het team aan een optimale gastbeleving bij het grootste horeca familiebedrijf van Nederland.. Een mooie manier dus om jezelf te ontwikkelen bij een bedrijf dat iedereen kent!

WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

 • Je verwelkomt gasten, geeft de nodige inlichtingen, verzorgt de administratie voor check-in (hotelformulieren, politiefiche, controle paspoort, betalingsvoorschot enz.), overhandigt de kamersleutel of -kaart en maakt de gast wegwijs in het hotel;
 • Je informeert gasten (winkelcentra, restaurants, bezienswaardigheden, uitstappen, uurregeling openbaar vervoer enz.), lost problemen of klachten op en je bent permanent attent voor de noden van de gast;
 • Je bent verantwoordelijk voor de kassa en de wisseloperaties, houdt toezicht op in- en uitgaande gasten en je bedient de telefooncentrale;
 • Je geeft begeleid en werkt front office medewerkers in
 • Je overziet alle werkzaamheden van de afdeling en stuurt de Front Office medewerkers aan;
 • Je rapporteert aan de Front Office Manager.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor goed draaiend hotel en Front Office afdeling. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega’s. Jij begeleidt je collega’s en bent voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt. Je motiveert en enthousiasmeert het team en legt de nadruk op hun tevredenheid en ontwikkeling. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En:

 • Je bent flexibel inzetbaar, ook ‘s avonds en/of in het weekend;
 • Je bent stressbestendig en kunt prioriteiten stellen;
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke positie;
 • Je kunt goed werken in teamverband;
 • Je bent representatief en gastvrij;
 • Je spreekt vloeiend- en foutloos Nederlands.

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch ver­blijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!

Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2290- € 2800, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten;
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
 • Een Family&Friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants, maar ook bij Vapiano;
 • Een sportschoolabonnement voor 10 euro per maand;
 • Regelmatig een veel te gezellige personeelsborrel en regelmatig een presentje;

LEER ONS KENNEN!

Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 8 andere hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel Gorinchem, Hotel Lelystad, Hotel Nuland-’s-Hertogenbosch en Hotel Noordwijk. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.

KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + Motivatie door te sturen naar Astrid van der Ven via astrid.vdven@vught.valk.com, 06-21525740.

Hopelijk tot snel!

Ervaring als front office medewerker, mbo niveau

of

Apply with Indeed onbeschikbaar