Overslaan naar content

Ontbijtmedewerker

Op locatie
  • Vught, Noord-Brabant, Nederland
Restaurant

Ben jij een vroege vogel en op zoek naar een baan in de bediening? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Als medewerker ontbijt ben jij de persoon die onze gasten hartverwarmend verwelkomt. Je dekt de tafels in en neemt de bestellingen op en serveert deze aan de gasten. Daarnaast vul je het buffet aan waar nodig en houd je de werkplek netjes. Jij bent het gezicht van het hotel, je helpt gasten waar nodig met extra informatie en draagt zorg voor een positief begin van de dag. Wanneer het ontbijt is afgelopen, ondersteun jij de collega’s in het restaurant voor de lunch.


Wat ga je dan precies doen?

Jouw doel is om elke dag een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van een goed begin van de dag. Wat je kan verwachten van een werkdag?

- Gasten verwelkomen en begeleiden;

- Klaarzetten en serveren van het ontbijt voor hotelgasten;

- Voorbereidingen en serveren van het lunchbuffet;

- Buffetten op orde houden;

- Aanvullen van gerechten;

- Tafel uitruimen en indekken;

- Schoonhouden van de ontbijtruimte.


Waarom deze baan bij jou past!

· Jouw passie is gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen

· Je hebt een open persoonlijkheid

· Je bent goed in overzicht houden

· Je kan zelfstandig werken


Waarom we bij Van der Valk Stralen!

Werken bij Van der Valk betekent werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier, met elkaar!

Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op:

• Flexibele werktijden.

• Een family and friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants.

• Een sportschoolabonnement voor slechts € 10,00 per maand

• Volop doorgroei mogelijkheden


Leer ons kennen!

Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen 7 hotels in Nederland: Hotel Noordwijk, Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel ‘s-Hertogenbosch-Vught en Hotel Nuland-‘s-Hertogenbosch. Daarnaast nog 11 Hotels in Duitsland, 2 Hotels in België, 1 Hotel in Spanje en 1 Hotel op Bonaire.

KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + motivatie te sturen naar astrid.vdven@vught.valk.com. Heb je nog vragen dan kun je bellen met 073-6587706. Of stuur een Whatsapp

Hopelijk tot snel!


.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar