Overslaan naar content

Ontbijtkok

Op locatie
  • Vught, Noord-Brabant, Nederland
Keuken

ONTBIJTKOK

TRINGGG... De wekker gaat, het is tijd om als Ontbijt Kok aan de slag te gaan. Terwijl de gasten nog liggen te slapen, ben jij een echt ochtendmens. Fluitend begin jij aan de voorbereidingen op het ontbijtbuffet. Het restaurant wordt gevuld met geuren van warme broodjes en andere gerechtjes. Mocht er iemand met een ochtendhumeur binnen wandelen, dan weet jij dat met jouw gastvrijheid om te toveren naar een fantastische beleving!

‘‘ALS ONTBIJT KOK ZORG JE VOOR EEN FANTASTISCHE START VAN DE DAG!’’

WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?
Als Ontbijt Kok is er bij Van der Valk meer mogelijk dan je denkt. Je grijpt je kans om alles over ons hotel te leren. Dagelijks haal jij het beste uit jezelf en je collega’s. Je weet daarnaast als geen ander wat gastvrijheid is en kunt dit goed overbrengen. En:

  • Je mag creatief meedenken over nieuwe gerechten;
  • Je bereidt gerechten volgens receptuur of op aanwijzingen van de Sous- & Chef Kok;
  • Vanzelfsprekend werken wij volgens de HACCP en Arbo wetgeving;
  • Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van de werkomgeving.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?
Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiende keuken. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega’s. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En:

  • Je hebt oog voor details;
  • Je kan omgaan met tijdsdruk;
  • Je bent flexibel inzetbaar en bent echt een vroege vogel;
  • Je bent collegiaal, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een actieve houding.


WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN
Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier, met elkaar!


LEER ONS KENNEN!
Onder Van der Valk International (VDVI) vallen 7 hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel 's-Hertogenbosch – Vught, Hotel Nuland - ’s-Hertogenbosch en Hotel Noordwijk. Daarnaast nog 11 Hotels in Duitsland, 2 Hotels in België, 1 Hotel in Spanje en 1 Hotel op Bonaire.


KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + motivatie te sturen naar astrid.vdven@vught.valk.com. Heb je nog vragen dan kun je bellen met 073-6587706. Of stuur een Whatsapp

Hopelijk tot snel!
.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar