Overslaan naar content

Medewerker Banqueting

Op locatie
  • Vught, Noord-Brabant, Nederland
Restaurant

MEDEWERKER BANQUETING

Er schuifelt iemand ongemakkelijk de zaal binnen. Jij ziet dat en gaat er direct op af. Jij zorgt ervoor dat deze gast zich welkom en op zijn gemak voelt tussen alle andere gasten op het feest. Je geeft antwoord, nog voor de vraag is gesteld en zorgt samen met je collega’s dat het niemand aan iets ontbreekt. En als gasten toch een vraag hebben, weten ze dat ze deze gerust aan jou kunnen stellen.

‘‘ALS MEDEWERKER BANQUETING ZORG JIJ VOOR ZORGELOZE BIJEENKOMSTEN.’’


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Je staat gasten te woord, je bent het eerste aanspreekpunt voor de gast;

Je zorgt ervoor dat de ruimte(n) gereed is/zijn;

Je voert gerechten/dranken aan;

Je maakt bestellingen klaar, bijvoorbeeld het inschenken van dranken;

Je speelt in op de behoefte van de gast;

Na afloop ontruim je/bouw je de partyruimte(n) af.


WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor goed draaiende feesten/partijen/vergaderingen. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega’s. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En:

  • Je bent flexibel inzetbaar, ook ‘s avonds en/of in het weekend.
  • Je hebt oog voor detail.
  • Je neemt initiatief en pakt dingen zelfstandig op.


WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN
Je kunt je ontwikkelen in een veelzijdige functie. Wij zijn een groeiende organisatie met innovatie als drijfveer. Daarnaast bieden wij volop doorgroeimogelijkheden en omdat ondernemen in ons DNA zit, liggen er genoeg kansen. Je hoeft deze alleen nog maar aan te grijpen! En:

  • Je ontvangt een salaris conform de Horeca CAO;
  • Een dienstverband van minimaal 30 uur (in overleg);
  • Verder heb je een functie binnen een bedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
  • Je ontvangt een family&friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants; (Een overnachting voor slechts 65 euro inclusief ontbijt voor twee personen bij een Van der Valk hotel + 10 % korting in onze restaurants en bij Vapiano)
  • Voor slechts € 10,00 per maand kun je sporten in ons fitnesscentrum.
  • Een tankpas, waarmee je met korting kan tanken.


LEER ONS KENNEN!
Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen 7 hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel 's-Hertogenbosch-Vught, Hotel Nuland-’s-Hertogenbosch en Hotel Noordwijk. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.


KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + motivatie te sturen naar astrid.vdven@vught.valk.com. Heb je nog vragen dan kun je bellen met 073-6587706. Of stuur een Whatsapp

Hopelijk tot snel!

.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar