Skip to content

Manager Housekeeping

Nederland, Noord-Brabant, VughtHousekeeping

Als Housekeeping Manager werk je samen met het team aan een optimale gastbeleving bij het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Een mooie manier om jezelf te ontwikkelen bij een familiebedrijf dat iedereen kent! Werken bij Van der Valk betekent werken vol toewijding en elke dag het beste uit jezelf halen. Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien.

Housekeeping Manager

Als Housekeeping Manager is er bij Van der Valk meer mogelijk dan je denkt. Tijdens je inwerkperiode doorloop je alle facetten van jouw afdeling. Je grijpt je kans om alles over ons hotel te leren. Dagelijks haal jij het beste uit jezelf en je collega’s.

Na de inwerkperiode kun je de dagelijkse werkzaamheden die bij de functie horen zelfstandig uitvoeren.

Je weet daarnaast als geen ander wat gastvrijheid is en kunt dit goed overbrengen op alle collega’s. Bij ons luidt de slogan namelijk: “wij zeggen geen nee, maar bieden een alternatief”.

In de rol van Housekeeping Manager ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in het hotel, op de hotelkamers. Je rapporteert en adviseert de Front Office manager en General Manager en verliest hierbij de doelstellingen nooit uit het oog.

· Je selecteert en werkt nieuwe medewerkers is;

· Je zorgt dat het hotel helemaal spik en span is en geeft mankementen door aan de betreffende afdeling;

· Je kunt jezelf ontwikkelen in jouw rol en kansen pakken om door te groeien;

· Je maakt de planning en zorgt voor voldoende gebruiksartikelen en voorraden


Wat wij bieden

Je kunt je ontwikkelen in een veelzijdige functie. Wij zijn een groeiende organisatie met innovatie als drijfveer. Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien en innoveren en bieden wij volop kansen. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken.

· Je ontvangt een marktconform salaris;

· Verder heb je een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is.

· Je ontvangt een family and friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants.

· Onbeperkt gebruik maken van het fitnesscentrum ( bijdrage € 10,00 per maand )

Wie zijn wij?

Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen 7 hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Groningen-Zuidbroek A7, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel 's-Hertogenbosch-Vught en Hotel Nuland-‘s-Hertogenbosch. Daarnaast nog 11 Hotels in Duitsland, 2 Hotels in België, 1 Hotel in Spanje en 1 Hotel op Bonaire.

Parttime uren: 30 per week

Wie ben jij?

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een net en schoon hotel. Jij begeleidt je collega’s en bent voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt. Je motiveert en enthousiasmeert het team en legt de nadruk op hun tevredenheid en ontwikkeling. Je hebt zelfkennis, bent kritisch en je bent altijd bezig met wat beter kan.

Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En:

· Minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring in een relevante omgeving;

· Je kunt goed werken in teamverband;

· Je bent enthousiast en gastvrij;

· Je hebt oog voor detail

of

Apply with Indeed onbeschikbaar