Skip to content

Front Office Manager

Vught, Noord-Brabant, NederlandFront Office

Wil jij deel uitmaken van het managementteam van Van der Valk hotel 's-Hertogenbosch-Vught? Dit is jouw kans! Met 126 hotelkamers, de bar, de lobby, verschillende vergaderzalen, het à la carte restaurant en het terras. Wij hebben een super leuke vacature open voor een Front Office Manager. Jij weet precies wie binnen het hotel waar verantwoordelijk voor is. Wat een gast ook vraagt, samen met je team maak je het onmogelijke mogelijk. Je viert successen met je team én met de collega’s die dit mogelijk maken.

WAT GA JE PRECIES DOEN?

Als Front Office Manager is er bij Van der Valk ‘s-Hertogenbosch-Vught meer mogelijk dan je denkt. Je grijpt de kans om alles over ons hotel te leren. Dagelijks haal jij het beste uit jezelf en je collega’s. Daarnaast weet jij als geen ander wat gastvrijheid is en kun je dit goed overbrengen.

Onze slogan luidt namelijk: “Wij zeggen geen nee, maar bieden een alternatief.” Je rapporteert en adviseert de General Manager en verliest daarbij nooit de doelstellingen uit het oog. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten, je draait mee in de operatie en zorgt ervoor dat alle administratie op orde is.

En verder:

 • Werk je ideeën en voorstellen uit voor nieuwe arrangementen;
 • Heb je ervaring met revenue/yield management;
 • Geef je leiding aan een team van 8 Receptionistes;
 • Onderhoud je contact met externe partijen en interne stakeholders.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Je zit vol met energie en vindt het leuk om samen met het team te zorgen voor een goed draaiende Front Office afdeling. Jij begeleidt je collega’s en bent voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt. Je motiveert en enthousiasmeert het team en legt de nadruk op hun tevredenheid en ontwikkeling. Je hebt zelfkennis, bent kritisch en je bent altijd bezig met wat er beter kan. Gastvrijheid betekent voor jou net die extra stap zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach.

Daarnaast is het fijn als je:

 • HBO werk- en denkniveau hebt, met 3 jaar leidinggevende ervaring in een relevante omgeving;
 • Beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Stressbestendig, enthousiast en gastvrij bent;
 • Weet jouw front office team als geen ander te stimuleren, motiveren en begeleiden;
 • Ervaring hebt met IDPMS/Amadeus.

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN!

Werken bij Van der Valk International B.V. betekent; werken in de meest sfeervolle omgeving, met de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken, zowel voor als achter de schermen, hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. En naast hard werken, hoort ook plezier maken met elkaar! En daarom kun je naast een goed salaris een ontzettend gaaf pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden van ons verwachten!


Je kunt in ieder geval rekenen op:

 • Een salaris tussen € 2700,- en € 3700,- bruto per maand, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten;
 • Een Friends & Family membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
 • Een sportschoolabonnement/bedrijfsfitness;
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is.

LEER ONS KENNEN

Van der Valk International BV (VDVI) is een holding, waartoe verschillende hotels in binnen- en buitenland behoren. Van der Valk International is ontstaan uit de Nuland-staak, de staak van Gerrit en Toos van der Valk. Tot de holding behoren 9 Nederlandse hotels, een aantal Duitse hotels, 1 in België, 1 in Spanje en 1 op het prachtige eiland Bonaire. En aangezien ondernemen in ons DNA zit, zijn wij volop bezig met uitbreiden.


Ook zijn er andere succesvolle nevenbedrijven en co-creaties, zoals onder andere een partner in technische installaties; Techval, onze eigen boerderij Agro Nuland, EVM19, de Nederlandse Vapiano restaurants en Van der Valk Vitaal.


KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast geworden bent van deze functie! Tijd om te solliciteren! Of stuur een Whatsapp Dat kan door jouw CV voorzien van motivatie te sturen naar astrid.vdven@vught.valk.com. Heb je vragen, dan kun je bellen met 073-6587706.

We kijken uit naar je sollicitatie!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar